Styrken ligger i overblikket ...

kvaliteten ligger i detaljen

... 30 års erfaring i branchen

​Om os

Finmann VVS/Entreprise ApS er et familiefirma beliggende i Køge, som ejes og ledes af teknisk ansvarlig autoriseret GVS-installatør og energivejleder Thomas Finmann Jørgensen og administrativt ansvarlige Conny Corneliussen.

Thomas har arbejdet 30 år indenfor VVS-branchen

og Conny har mere end 35 års administrativ erfaring bag sig. Vi er medlem af Installatørenes organisation: Tekniq, som er en arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Vi foretager nødvendig indberetning til officielle myndigheder og har et elektronisk kvalitetssikrings system (KLS) med fotodokumentation samt kontrol- og eventuel afviger registrering. Endvidere beskæftiger vi udelukkende vel-uddannede overenskomst ansatte VVS- og Energispecialister.

Når der skal findes løsninger, vægter vi en positiv og imødekommende dialog

med kvalificeret råd og vejledning, så forventninger afstemmes med muligheder, økonomi og budgetter. Vi lever af tilfredse kunder, som ringer igen og igen med nye opgaver. Forudsætningerne herfor er naturligvis at beskæftige kompetente og velfungerende medarbejdere på en attraktiv og rar arbejdsplads med fokus på overholdelse af gældende sikkerheds- og miljø krav, en vedligeholdt arbejdspladsvurdering (APV), og det samfundsmæssige ansvar, der ligger i at uddanne nye unge VVS- og energispecialister.​​

​UDOVER UDFØRELSE AF AUTORISEREDE VVS-OPGAVER

i hele stor-København samt Køge og omegn, har vi omfattende erfaring med udførelse af hovedentrepriser. Vi har et fast samarbejde med autoriseret El-installatør, autoriseret kloakmester, tømrer, murer, maler, gulvmand, ventilationstekniker, isolatør, nedbryder og asbest saneringsmand. Vi tilbyder således hele viften af håndværksgrupper indenfor daglig drift- og vedligehold, ejendoms service, flytteistandsættelser og renoveringer.

​Vores faste kundekreds består af

større og mindre erhvervsvirksomheder, boligselskaber og private ejerboligforeninger. Vi har samtidig stor erfaring med at udføre drift- og vedligeholdelses-opgaver for især det offentlige. Vi har gennem årene udført opgaver på over 70 forskellige skoler og over 400 forskellige institutioner som fx børnehaver, vuggestuer, fritidshjem, bofælleskaber, kollegier, beskyttede boliger, ældreboliger, plejehjem, special-institutioner, idrætsanlæg, kulturhuse, museer, svømmehaller, brandstationer, tandplejere og biblioteker.

Finmann Group I/S

er et konsortium, hvor Finmann VVS/Entreprise ApS, som projektledende virksomhed, har indgået et samarbejde med Hedehusenes Totalentreprise ApS, Murermester Rasmus Lange Aps og Lyders & Svend G A/S. Konsortiets formål er at udføre håndværks ydelser i henhold til kontrakt med Københavns Kommune samt andre beslægtede opgaver.

Følg os på facebook​

Virksomhed

Finmann VVS/Entreprise ApS

CVR: 38758683

Adresse

Tigervej 15

4600 Køge

Kontakt