Styrken ligger i overblikket ...

kvaliteten ligger i detaljen

... 30 års erfaring i branchen

Nyt job
​Ansøgninger modtages altid med interesse!

​​​Hvis du er uddannet VVS og Energispecialist med kørekort og lyst til fast og varigt arbejde i et firma, der tilbyder ordnede forhold og en god løn, så ring eller skriv til os.​ Vi kan altid bruge dygtige og stabile kollegaer, som sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, få det bedste ud af dagen og sætte kunden i centrum med en positiv og venlig holdning.


​Godt kammeratskab er i høj kurs, og vi deles om ansvaret for at skabe en rar arbejdsplads, så vi trives. Humoristiske indslag er velsete, men der er også plads til at have en dårlig dag. Vi gider dog ikke sure miner, det er livet alt for kort til.


​Ud over erhvervsvirksomheder og boligselskaber er vores faste kundekreds i meget stor udstrækning inden for den offentlige sektor, og dele af de opgaver, vi udfører, foregår på steder med brugere, der kræver ekstra hensyntagen, omtanke og menneskelig indsigt. Arbejdsopgaverne er varierende og består af:

  • Spjæld opgaver
  • Planlagte anlægsarbejder

​Vi ønsker at være en moderne virksomhed, der følger med tiden og ændrer sig i takt med udviklingen. Der skal være plads til at tænke nye tanker, og der skal være åbenhed over for forandringer. Med et smil på læben tør vi godt sige: ”Vi taler aldrig dårligt om vores konkurrenter, vi vil bare godt være lidt bedre”.

Måske du har noget at bidrage med? Måske du er en af vores nye kollegaer? Vi hører i hvert fald meget gerne fra dig - du er velkommen til at ringe eller skrive til:


​Conny Corneliussen

Telefon: 2926 0426

bogholderi@finmann.dk

​​

Følg os på facebook​

Virksomhed

Finmann VVS/Entreprise ApS

CVR: 38758683

Adresse

Tigervej 15

4600 Køge

Kontakt